Αρχική » Αθανασίου: «Άδικος ο αποκλεισμός – Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή την εικόνα»

Αθανασίου: «Άδικος ο αποκλεισμός – Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή την εικόνα»

by admin

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που άξιζε περισσότερο την πρόκριση στα playoffs του Europa League σε σχέση με τον Άγιαξ, με βάση πάντα την ποδοσφαιρική εικόνα του στα δύο παιχνίδι, εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε μια τεράστια μάχη στην Ολλανδία παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, όταν η πρόκριση φτάνει στα πέναλτι όλα είναι ανοικτά, με το «τριφύλλι» να γνωρίζει τελικώς έναν άδικο αποκλεισμό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την επόμενη ημέρα του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στην αποψινή του εικόνα, αλλά και εκείνης του πρώτου αγώνα με τον «Αίαντα», δείχνοντας πως η ομάδα εξελίσσεται από το καλοκαίρι και πως έχει ακόμα μπροστά της πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό. Έχει τον Αστέρα μπροστά του και το ματς με τη Λανς την ερχόμενη Πέμπτη για το Conference League. Να κρατήσει τα καλά πράγματα, να σηκώσει το κεφάλι και να παίξει με την αυτοπεποίθηση που του δημιουργεί η εικόνα του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like