Αρχική » Έτσι θα… χτυπήσει 30άρια ο Ατζούν! – Koubanezos.gr

Έτσι θα… χτυπήσει 30άρια ο Ατζούν! – Koubanezos.gr

by admin

Ο γνωστός παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι φαίνεται πως έχει… κρυφό άσο στο μανίκι του για την επιστροφή στις τηλεοπτικές επιτυχίες για το ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ.

Η τηλεθέαση του Survivor ολοένα και πέφτει με το πέρασμα τον χρόνων παρά τη σταθερή του παρουσία στα ελληνικά κανάλια. Τα νούμερα τηλεθέασής του δεν έχουν… εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάτι που προβληματίζει τους υπεύθυνους του προγράμματος, οι οποίοι αναζητούν λύσεις.

Όμως, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι φαίνεται πως έχει βρει το κρυφό χαρτί που θα επαναφέρει το Survivor στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού και θα χτυπήσει «30άρια» και πάνω.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε διάφορες χώρες όπου προβάλλεται το Survivor και μετά από αυτές, η παραγωγή επικεντρώθηκε στο τι πραγματικά επιθυμούν οι θεατές και ποια είναι τα πρόσωπα που μπορούν να τους προσελκύσουν ξανά.

Οι θεατές, όπως όλα δείχνουν, ζητούν να δουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers, πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media, με την παραγωγή να λαμβάνει υπόψην της σοβαρά τα αποτελέσματα των ερευνών.

Οι κατηγορίες αυτές των διάσημων προσώπων έχουν μεγάλη επιρροή στο ελληνικό κοινό και είναι έξω από το συνηθισμένο περιβάλλον της τηλεόρασης, όμως η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ατζούν, καθώς υπάρχει μεγάλο φάσμα του κοινού που θέλει γνωστά πρόσωπα στις οθόνες τους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like