Αρχική » Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στην κορυφαία αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Λούκα Παϊρέτο.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 6-2-1 στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στον Άρη.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Άρη

Την πρώτη ήττα της σεζόν υπέστη ο Άρης, στο επεισοδιακό ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Σε ένα ματς που έβγαλαν μεγάλα θέματα ανασταλτικά, οι «κίτρινοι» έμειναν πίσω στο σκορ με πέναλτι του Γιουνγκ στο 21’ και δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα από τον Λαμπρόπουλο στο 57’. Ο Μορόν μείωσε με πέναλτι στο 68’, πράγμα που επανέλαβε με τον ίδιο τρόπο 20 λεπτά αργότερα, μετά το 3-1 του Σαλσέδο στο 82’, κι έτσι οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-2 για να μπουν στην τετράδα. Από την πλευρά του ο Άρης έμεινε στους πέντε βαθμούς και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Φαμπιάνο κι ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ – Μάνου Γκαρθία, Μόντσου, Σιφουέντες – Ντιαντί, Σίστο, Μορόν.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μετά από 14 σερί εντός έδρας νίκες, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Παναιτωλικού. Παρά την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, οι «ερυθρόλευκοι» απέτυχαν να νικήσουν τον Τσάβες. Στην πραγματικότητα λίγες από τις ευκαιρίες τους ήταν πραγματικά επικίνδυνες, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να αυξάνει αισθητά την πίεσή της στα τελευταία λεπτά αλλά να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα. Πρώτη απώλεια φέτος για τον Ολυμπιακό που ισοβαθμεί με την πρώτη ΑΕΚ και τον τρίτο ΠΑΟΚ, έχοντας δέκα βαθμούς και γκολ 7-1.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρέτσος και Μασούρας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Πιρόλα, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Στάμενιτς – Μάρτινς, Γουίλιαν, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Άρης – Ολυμπιακός προγνωστικά

Η εικόνα του Άρη στο Ηράκλειο ήταν απογοητευτική και σίγουρα δε δημιουργεί αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας για το αποψινό παιχνίδι. Μετά από μια κακή μέρα στη δουλειά, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν. Το σφιχτό ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι γηπεδούχοι κι η δυσκολία των «ερυθρολεύκων» απέναντι στις κλειστές άμυνες μέχρι στιγμής μας οδηγούν στα λίγα γκολ, όμως θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ από το under 2,5 επειδή αρκετές φορές οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων μένουν στα τρία τέρματα. Σε απόδοση 1.98 βρίσκουμε την συγκεκριμένη επιλογή στην Stoiximan.

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 20:00

Άρης – Ολυμπιακός

2-3 γκολ

1,98

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like