Αρχική » Νικολακόπουλος: «Ρίσκαρε ο Μεντιλίμπαρ και βρήκε ενέργεια με Μουζακίτη και Κοστίνια και τα άλλα νέα παιδιά ο Ολυμπιακός»

Νικολακόπουλος: «Ρίσκαρε ο Μεντιλίμπαρ και βρήκε ενέργεια με Μουζακίτη και Κοστίνια και τα άλλα νέα παιδιά ο Ολυμπιακός»

by admin

Το σχόλιό του για τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 επί του Ατρομήτου κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ χαρακτήρισε την επικράτηση των Πειραιωτών ως «νίκη ανακούφισης» και τόνισε ότι «ο προπονητής ρίσκαρε, κάνοντας επτά αλλαγές, αλλά βρήκε ενέργεια, ειδικά μέσα από τον Κοστίνια και τα τρία νέα παιδιά, και ειδικά τον Μουζακίτη».

Και συνέχισε: «Ήταν τυχερός στη φάση του πέναλτι με την απροσεξία του γκολκίπερ και άτυχος στο δοκάρι του Ροντινέι. Με εύστοχες αλλαγές, τελικά, βάζοντας βασικούς, κλείδωσε με τον Ελ Κααμπί -που είχε και δύο πάσες για γκολ- το τρίποντο». Κατέληξε ότι δεν ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά ήταν μία δίκαιη νίκη, που του δίνει τη δυνατότητα τώρα να περιμένει να εκμεταλλευτεί όποιο αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, πιθανότατα και στο ΠΑΟΚ-Άρης.

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιό του:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like