Αρχική » Τσακίρης: «Όσο περνάει η ώρα, η πίεση μεταφέρεται στον γηπεδούχο»

Τσακίρης: «Όσο περνάει η ώρα, η πίεση μεταφέρεται στον γηπεδούχο»

by admin

Στη σημασία της έδρας αλλά και την καλή παράδοση που έχει χτίσει στην OPAP Arena στα ντέρμπι στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Η ΑΕΚ έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα στη Φιλαδέλφεια από τον Μάρτιο του 2023. Πέρσι τα πήγε περίφημα στα ντέρμπι, ενώ σε 4 ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί από την αρχή καθώς όσο περνάει η ώρα η πίεση μεταφέρεται στον γηπεδούχο», είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσακίρης έκανε την εκτίμησή του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως φαβορί για τη θέση πίσω από τον φορ είναι ο Λιούμπισιτς.

«Σίγουρα παίζει ρόλο ότι ο Γιόνσον δεν έχει ρυθμό. Αν είχε δύο ματς παραπάνω θα έπαιζε σίγουρα στο πλάι του Σιμάνσκι σήμερα. Ο Πήλιος πιθανότατα θα ξεκινήσει αριστερά, λόγω του ότι έχει ρυθμό, ενώ ο Λιούμπισιτς έχει ένα προβάδισμα έναντι του Λαμέλα για τη θέση πίσω από τον επιθετικό», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like