Αρχική » ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Τι έχουν κάνει «Ένωση» και «πράσινοι» στα τελευταία 10 ματς

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Τι έχουν κάνει «Ένωση» και «πράσινοι» στα τελευταία 10 ματς

by admin

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής
Τα πέντε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα και τα δύο από αυτά χωρίς να σημειωθεί γκολ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν τέσσερις νίκες και μια ο Παναθηναϊκός. Μόλις στα τέσσερα από τα δέκα έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι.

Η ΑΕΚ στη σειρά των τελευταίων πέντε χρόνων δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη και στα δύο εντός της με τον Παναθηναϊκο, δηλαδή στην κανονική περίοδο και την διαδικασία των Playoffs.

Στην κανονική διάρκεια έχει τρεις νίκες με 1-0 στα πέντε τελευταία, ο Παναθηναϊκός μια και η περσινή της αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Η τελευταία φορά που υπήρξαν δύο διαδοχικές νίκες της ΑΕΚ σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ίδια σεζόν ήταν το 2012, όταν στις 11 Μαρτίου 2012 επικράτησε εντός έδρας με 2-0 για τον Β’ Γύρο και στις 7 Μαΐου 2012 πήρε τη νίκη με 2-0 για τα Playoffs.

Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες, υπάρχουν τέσσερις νίκες γηπεδούχου, πέντε ισοπαλίες και μια νίκη φιλοξενούμενου, την οποία σημείωσε η ΑΕΚ στις 25 Σεπτεμβρίου 2023 με 2-1. Στα πέντε από τα δέκα αυτά παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο, ενώ υπάρχουν δύο λευκές ισοπαλίες.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
74 ΑΓΩΝΕΣ
31 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
20 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
23 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 85-76

Α

ΠΗΓΗ

You may also like