Αρχική » Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρμπαχτσε μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα του Europa League!

Σοκ στην Τουρκία: Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρμπαχτσε μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα του Europa League!

by admin

Σοκαριστικό περιστατικό στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικό αναλυτή, Σερχάτ Ακίν, να κάνει γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο X ότι άγνωστοι τον πυροβόλησαν αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της πρεμιέρας του Europa League!

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει σοκάρει τη γειτονική χώρα. Νωρίτερα, θυμίζουμε, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και μπήκε με το δεξί στη League Phase του Europa League. Γενικότερα, ωστόσο, η κατάσταση στην ομάδα είναι… έκρυθμη μετά και την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι (1-3) από τη Γαλατάσαραϊ.

Ο 43χρονος Ακίν (οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται) αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στη Φενέρ, από το 2000 έως το 2005, «γράφοντας» 125 συμμετοχές και 41 γκολ. Από το 2014, όταν και κρέμασε τα παπούτσια του, εργάζεται στην τηλεόραση ως αναλυτής.


Ο Σερχάτ Ακίν και ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός του

Απόψε, μετά το τέλος της εκπομπής του, ο Ακίν έπεσε θύμα επίθεσης, με αγνώστους να τον πυροβολούν στο πόδι! Όπως προαναφέραμε ο ίδιος γνωστοποίησε την είδηση, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα: «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν “Φενέρμπαχτσε”». Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, με την τουρκική αστυνομία να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like