Αρχική » Η ανατροπή της Σκορδά στην τηλεθέαση! – Koubanezos.gr

Η ανατροπή της Σκορδά στην τηλεθέαση! – Koubanezos.gr

by admin

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν για τη Φαίη Σκορδά, η οποία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην τηλεθέαση των πρωινών εκπομπών.

Η Φαίη Σκορδά πέρσι με την εκπομπή της «Fay’s Time» στο φινάλε της τηλεοπτικής χρονιάς, είχε τηλεθέαση 8% στο δυναμικό και 9,9% στο γενικό κοινό και αυτά ήταν από τα καλύτερα νούμερα που είχε η εκπομπή της, καθώς τις περισσότερες φορές ήταν κοντά στο 5-6%.

Μετά από αυτό, όλοι θεώρησαν πως… πέρασε η μπογιά της Σκορδά στην τηλεόραση και μάλλον ήρθε η ώρα της για ένα διάλλειμα, όπως ακριβώς έκανε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε πολύ πεσμένη τηλεθέαση στην τριετία της στο MEGA.

Ωστόσο, η περίπτωση δεν είναι ίδια με τη Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση που γίνεται από τη νέα της εκπομπή στο MEGA, «Buongiorno», κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, είναι αρκετά αυξημένη και συγκεκριμένα, υπάρχει υπερδιπλασιασμός για τη Φαίη Σκορδά που σημειώνει πρωτιές στη λίστα, όπου κυριαρχούσαν οι Αταίριαστοι και ο Γιώργος Λιάγκας.

Παράλληλα, η εκπομπή της Σκορδά από τις έξι ημέρες εκπομπών, στις πέντε ήταν πρώτη στο δυναμικό είτε με μικρή απόσταση, είτε με μεγάλη, αγγίζοντας ποσοστά κοντά στο 20%, κάτι που δείχνει τρομερή απόκλιση με τα προηγούμενα χρόνια της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like