Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Βρίσκει τον εαυτό του στο 5.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Βρίσκει τον εαυτό του στο 5.50

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας καταπιάνεται με την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μπόχουμ και ξεχωρίζει δύο προγνωστικά σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντόρτμουντ – Μπόχουμ

Παρασκευή χωρίς Bundesliga δε γίνεται, κι έτσι το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Μπόχουμ είναι αυτό που θα μας απασχολήσει για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Η πρώτη ήττα της σεζόν ήρθε με πολύ σκληρό τρόπο για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι υπέστησαν την συντριβή με 5-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης την Κυριακή. Καλή ευκαιρία για να ξεσπάσει απόψε και να επιστρέψει στις νίκες για την πέμπτη αγωνιστική, μιας και η Μπόχουμ μέχρι στιγμής… δε βλέπεται. Είχε κι αυτή τη δική της ευκαιρία να σπάσει το «ρόδι», απέναντι στη νεοφώτιστη Χόλσταϊν Κίελ, όμως ισοφαρίστηκε στο 89’ για το τελικό 2-2 στο γήπεδό της. Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η Μπορούσια είναι αρκετά αξιόπιστη και παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με όλα να δείχνουν πως θα έχει ένα εύκολο βράδυ.

Βασική μας επιλογή το combo 1 & over 3,5 στο 2.20 της WinMasters. Επίσης, θα πάρουμε και τα 2+ γκολ του Γκιρασί στο 5.50 της Novibet, μιας και ο επιθετικός από τη Γουινέα έχει ήδη δύο γκολ σε τρεις συμμετοχές και είναι έτοιμος για να εδραιωθεί στη βασική ενδεκάδα της Ντόρτμουντ.

Γερμανία – Bundesliga – 27/09/2024 21:30

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ

1 & Over 3,5

2,20

Γερμανία – Bundesliga – 27/09/2024 21:30

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ

Γκιρασί 2+ γκολ

5,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like