Αρχική » Τσανάκας: «Ένα ματς με μεγάλο ”πρέπει” για τον Ολυμπιακό, λογικό να υπάρχει προβληματισμός»

Τσανάκας: «Ένα ματς με μεγάλο ”πρέπει” για τον Ολυμπιακό, λογικό να υπάρχει προβληματισμός»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα περίεργο παιχνίδι, αλλά θα είναι ωραίο γιατί θα έχει οπαδούς και των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. Για τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς που αναγκαστικά έχει ένα μεγάλο “πρέπει”, αφού δεν είναι συνηθισμένος σε τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Είναι μία καινούργια σεζόν, επειδή ο πήχης έχει πάει ψηλά μετά το ευρωπαϊκό, ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα δεν αποδίδει και δημιουργείται προβληματισμός. Δημιουργείται προβληματισμός και μέσα στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για αυτό υπήρξε και η κουβέντα εντός της ομάδας και κάτι δεν βγαίνει. Το παραδέχονται και οι παίκτες, ότι ο προπονητής ζητάει κάποια πράγματα και εκείνοι δεν τα εφαρμόζουν. Ο Ολυμπιακός, σε σχέση με πέρυσι, δεν έχει την ένταση που είχε την προηγούμενη χρονιά», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν έχει το άμεσο ποδόσφαιρο, που τον έφερνε διαρκώς στην επίθεση. Ασφαλώς αυτό πρέπει να αλλάξει. Υπάρχει η δικαιολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ανέτοιμους παίκτες ή συμμετείχαν σε ένα μέρος αυτής».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like