Αρχική » Σλούκας: «Είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους, θα είναι ιδιαίτερος ο τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού»

Σλούκας: «Είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους, θα είναι ιδιαίτερος ο τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού»

by admin

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, λίγο μετά τη βράβευσή του ως κορυφαίος για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το Stoiximan Super Cup.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

«Είναι οδηγός για μας είναι η περυσινή χρονιά. Είχε διακυμάνσεις, εντάσεις, αλλά τελικά ανταμειφθήκαμε. Οφείλουμε να παλέψουμε για τους καινούργιους μας στόχους και με την βοήθεια της τύχης να φτάσουμε και πάλι ψηλά. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά.

Είμαστε στόχος για όλους τους αντιπάλους και πρέπει να δείχνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Με σεβασμό στις άλλες δύο ομάδες, ένας τελικός Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερο. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Το 2009 και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλά ρόστερ. Θα δείξει αν είναι καλύτερα φέτος ή ισάξια όταν θα γίνει στο τέλος το ταμείο» ανέφερε.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος από πλευράς Άρη, είχε να πει: «Είναι μεγάλη μας χαρά που θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στο Σούπερ Καπ. Είχαμε μια επιτυχημένη σεζόν πέρυσι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα καλό παιχνίδι. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης πέρυσι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα από το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς και οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Εμείς σαν Άρης έχουμε δέκα κ0ιανούργιους παίκτες και ψάχνουμε… χημεία. Θα είναι όμως δυο δυνατά τεστ για μας για να δούμε που βρισκόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like