Αρχική » Προγνωστικά: Πρέπει να ξυπνήσει στο 1.85

Προγνωστικά: Πρέπει να ξυπνήσει στο 1.85

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σκιαγραφεί το κουπόνι της Πέμπτης και καταλήγει σε επιλογή του 1.85 από τη Λιόν.

Προγνωστικά: Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αντιδράσουν

Καλησπέρα σε όλους. Πάλι ταμεία μοίρασε η στήλη, άνετα και όμορφα. Το έχουμε κάνει συνήθεια πλέον και συνεχίζουμε όπως πρέπει. Σήμερα στο menu μας ένα ματσάκι και συγκεκριμένα η εξόρμηση του Ολυμπιακού στη Λιόν εκεί όπου ξεκινάει τις υποχρεώσεις του.

Στα προγνωστικά λοιπόν έχουμε την μάχη στο Groupama Stadium, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι ” δοκιμάζονται και πρέπει να βγάλουν οπωσδήποτε αντίδραση. Υπάρχει γκρίνια και εσωστρέφεια για τις εμφανίσεις τελευταία και ειδικά μετά την εικόνα με τον Άρη. Δεν… μπορεί να σταθεί σε καλό επίπεδο έτσι, υπάρχουν κενά στον καλοκαιρινό σχεδιασμό και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Στα πολλά προβλήματα προστέθηκαν και οι απουσίες της τελευταίας στιγμής του Ζέλσον Μάρτινς και του Μασούρα, μένοντας έτσι με δύο εξτρέμ. Ο Γουίλιαν είναι αμφίβολος για το εάν θα ξεκινήσει, ο Βέλντε μοιάζει πιο σίγουρος. Πίσω έχει προβλήματα, υπάρχει σκέψη για τριάδα στην άμυνα, μένει να δούμε ποιες αποφάσεις θα παρθούν. Ερωτηματικό αυτό γιατί δεν έχουμε ξαναδεί την ομάδα με τρεις πίσω, τεράστιο ρίσκο σε τέτοια έδρα να αλλάξεις την συνταγή.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν είναι καλά πάρα την όποια διαφορά σε ρυθμό και ταχυδυναμική υπάρχει. Κανονικό τρελοκομείο, κατάφερε και έφαγε τρία γκολ από την Μαρσέιγ των δέκα παικτών και έχασε, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ενδεχομένως να έχουν κοστίσει στην ψυχολογία της ομάδας ενώ και ο προπονητής βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Επιβάλλεται η νίκη σήμερα, για πολλούς λόγους καθώς σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να παρθούν αποφάσεις.

Και οι δύο έχουν χτυπητές αδυναμίες, πιστεύω όμως πως ο Ολυμπιακός θα βρει τους χώρους που χρειάζεται και θα χτυπήσει. Για τέτοια ματς εξάλλου είναι σχεδιασμένη η ομάδα του Μεντιλίμπαρ που βολεύεται να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο. Κρατάμε το ένα γκολ των «ερυθρόλευκων» μαζί με τις δύο κάρτες τους καθώς σε τέτοιο ματς και με την συμμετοχή αρκετών αργών παικτών ενδέχεται να πέσει ξύλο, στο 1.85 το βρίσκουμε, τιμιότατο.

Europa League – 26/09/2024 22:00

Λιόν – Ολυμπιακός

Over 0,5 γκολ Ολυμπιακού & over 1,5 κάρτες Ολυμπιακού

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like