Αρχική » Μάγιο: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Μάγιο: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε κανέναν»

by admin

Ο Ούγκο Μάγιο θα αποτελέσει τη μεγάλη απουσία του Άρη κόντρα (20:30) στον ΠΑΟΚ, αλλά ο έμπειρος μπακ εξέφρασε την πίστη του για κάτι καλό από πλευράς «κιτρίνων» με δηλώσεις στη Nova.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τη νίκη επί του Άρη και την πρόκριση επί του Εθνικού: «Η ομάδα δούλεψε καλά μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και αυτή επί του Εθνικού. Ήμασταν σίγουροι από πριν ότι, με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, τα αποτελέσματα θα έρχονταν κάποια στιγμή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι είναι συν για την ομάδα, όταν νικάει έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός -και ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι».

-το αν έδωσαν ώθηση τα συγκεκριμένα αποτελέσματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Το να νικάς απέναντι σε έναν άμεσο για τους δικούς σου στόχους ανταγωνιστή όπως ο Ολυμπιακός είναι ακόμη καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη νίκη. Πιο σημαντικό ακόμη να έρχεται μια τέτοια νίκη πριν από ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ».

-τα όσα έχει προλάβει να μάθει για το συγκεκριμένο ντέρμπι: «Γνωρίζω τη σημασία αυτών των παιχνιδιών. Γνωρίζω την αντιπαλότητα. Έχω ζήσει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τέτοια ντέρμπι, που χαρακτηρίζονται ως clasico. Τέτοια παιχνίδια είναι άλλου είδους παιχνίδια, πολύ ιδιαίτερα. Είναι ένας άλλος κόσμος! Πολύ πριν από αυτό το ντέρμπι, ο κόσμος στο δρόμο σε σταματάει, σου μιλάει γι’ αυτό και σου δίνει ώθηση. Το ζεις το κλάσικο πολύ πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο».

-το πώς έχει ζήσει το κλίμα στην πόλη: «Το ζω παντού εδώ στην πόλη! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όταν βγαίνω έξω, όταν πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, όταν βρίσκομαι στην προπόνηση, ακόμη και ο ταξιτζής, όλοι μού μιλάνε γι’ αυτό το παιχνίδι».

-το σχόλιό του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Είναι ο πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν. Γνωρίζω κάποιους από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Έχω παίξει συμπαίκτης με κάποιον από αυτούς και αντίπαλος με άλλους. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή. Εμείς, όμως, είμαστε ο ΑΡΗΣ, δεν φοβόμαστε κανέναν και πάμε εκεί με τα δικά μας όπλα».

-τα όσα πρέπει να κάνουν οι συμπαίκτες του ώστε να πετύχουν τον στόχο τους: «Πρέπει να έχουμε συνοχή στις γραμμές μας. Στις κακές στιγμές, αν υπάρξουν, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και να είμαστε θαρραλέοι».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like