Αρχική » Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα από τη Σλάβια Πράγας, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα από τη Σλάβια Πράγας, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

by admin

Με το μυαλό στην Σλάβια Πράγας αλλά και στην… Τούμπα, φαίνεται ότι είναι ο Χρήστος Ζαφείρης.

Ο διεθνής Έλληνας άσος της τσεχικής ομάδας, που αγωνίστηκε για 80 λεπτά στην πρεμιέρα του League Phase του Europa League και στην εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Λουντογκόρετς, παραχώρησε δηλώσεις.

Σε αυτές, λοιπόν, στάθηκε στον επικείμενο «επαναπατρισμό» του, λόγω του αγώνα της Σλάβια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αρχικά, εκφράζοντας την ανυπομονησία του…

«Για πρώτη φορά στην καριέρα μου σε συλλογικό επίπεδο θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είμαι λίγο περίεργος για το πως θα εξελιχθεί. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι σίγουρα το δεύτερο πιο συναρπαστικό παιχνίδι για μένα μετά το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης.

Παράλληλα, ο 21χρονος κεντρικός χαφ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή από την Πράγα, επισημαίνοντας με νόημα:

«Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στη Σλάβια και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εάν έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή θα το δούμε. Δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα. Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω ακόμη ένα βήμα. Τα πάντα εξαρτώνται από μένα και τις εμφανίσεις μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like