Αρχική » Επτάψυχη η ΑΕΚ Β, ισοφάρισε την Ηλιούπολη στο 90’+6′ και παρέμεινε αήττητη

Επτάψυχη η ΑΕΚ Β, ισοφάρισε την Ηλιούπολη στο 90’+6′ και παρέμεινε αήττητη

by admin

Η Ηλιούπολη μπορεί να πρηγήθηκε 2 φορές στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, αλλά η ΑΕΚ Β ήταν επτάψυχη και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 90’+6′ με τον Θεοδωρίδη για τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυριά, αλλά λίγα λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες, καθώς στο 36’ αποβλήθηκε ο Μαϊδάνος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, 5 λεπτά αφού είχε δει την πρώτη. Γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε την ομάδα του Νίκου Κούστα να αναλάβει τα ηνία του ματς.

Η Ένωση από την στιγμή που η Ηλιούπολη έμεινε με παίκτη λιγότερο και ειδικά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ανέβασε ρυθμό, πίεσε περισσότερο και κατάφερε να φτάσει εν τέλει στην ισοφάριση.

Στο 63’ και έπειτα από αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, ο Κάτσικας βρέθηκε σε θέση βολής και δεν έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Η ΑΕΚ Β συνέχισε να πιέζει, με τον Ρουκουνάκη να απειλεί 2 φορές με μακρινά σουτ, αλλά τον Πολίτη να απομακρύνει δύσκολα και να κρατά το 1-1.

Στο 73’ έμεινε και ο Δικέφαλος με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μανίσα, δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Οι ομάδες δεν πήραν ρίσκα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, και όλα έδειχναν ότι το σκορ θα έμενε έτσι μέχρι το τέλος. Ωστόσο η Ηλιούπολη κατάφερε να σκοράρει στο 90’ με τον Αλεξόπουλο, έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας της ΑΕΚ Β με τον τερματοφύλακα, Αγγελόπουλο.

Η Ένωση ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει και για ακόμα μια φορά ισοφάρισε. Αυτήν τη φορά στο 90’+6’ με τον Θεοδωρίδη, ο οποίος κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του ματς έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, η οποία παρέμεινε αήττητη, την στιγμή που η Ηλιούπολη πήρε τον πρώτο της βαθμό στη σεζόν.

Οι ενδεκάδες:

AEK B (Νίκος Κούστας): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας, Ρουκουνάκης, Μαρούτσης, Νίνο, Σόσα, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης.

Ηλιούπολη (Σάκης Παπαβασιλείου): Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδάνος, Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς, Θωμαϊδης, Άλβες, Μάνος, Μαυριάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like