Αρχική » Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Προσωρινή διακοπή από προπονητή που ήθελε να μηνύσει τη Σακοράφα – Την αναζητούσε η αστυνομία!

Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Προσωρινή διακοπή από προπονητή που ήθελε να μηνύσει τη Σακοράφα – Την αναζητούσε η αστυνομία!

by admin

Προσωρινή διακοπή υπήρξε στην εκλογική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ, καθώς υπήρξε αναστάτωση από προπονητή στίβου, που ήθελε να κάνει μήνυση κατά της Σοφίας Σακοράφα και δύο περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο ξενοδοχείο αναζητώντας την.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportsfeed.gr, προπονητής στίβου θέλησε να μηνύσει τη Σοφία Σακοράφα για συκοφαντική δυσφήμιση κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Δύο περιπολικά έφτασαν στο χώρο του ξενοδοχείου για την αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, όπως αναφέρει και ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, δόθηκαν εξηγήσεις από την πλευρά της Σακοράφα προς τον προπονητή, ο οποίος αποφάσισε να μην προχωρήσει, τελικά, στη μήνυση και το θέμα να λήξει.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν «προσωρινή διακοπή στην εκλογική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ» και ότι περιπολικά αναζήτησαν την Σοφία Σακοράφα «για να γίνει η διαδικασία του αυτόφωρου», ανακοινώνουμε τα εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Όντως πολίτης του οποίου το όνομα αναφέρθηκε κατά τη διαδικασία των ομιλιών, όντας παραπληροφορημένος, θεώρησε εαυτόν θιγμένο και εξέφρασε την επιθυμία να υποβάλει μήνυση. Από τη στιγμή, ωστόσο, που πληροφορήθηκε τα πραγματικά γεγονότα, παραιτήθηκε της διαδικασίας και το θέμα έληξε χωρίς καμία διακοπή της διαδικασίας.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like