Αρχική » Πετράκης: «Χαρούμενος για το καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»

Πετράκης: «Χαρούμενος για το καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»

by admin

Ο Παναιτωλικός πέρασε όρθιος από την έδρα του ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και με ανατροπή πήρε τους τρεις βαθμούς (29/09, 2-1).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου τόνισε το πόσο ευχαριστημένος είναι για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους οπαδούς του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης στην κάμερα της Cosmote TV:
Για την κυριαρχία του Παναιτωλικού στο δεύτερο ημίχρονο: «Η προσέγγιση μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο συντηρητική. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλάξαμε το μοντέλο παιχνιδιού και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η σημερινή νίκη συνδυάστηκε και με πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για την υποδοχή και το χειροκρότημα, εύχομαι καλή συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα».

Για την επιλογή του 4-4-2 έναντι του 3-5-2: «Πάντα έχουμε μια εναλλακτική, κάθε εβδομάδα δοκιμάζουμε τους δύο σχηματισμούς στην προπόνηση. Κρίνοντας την εκάστοτε κατάσταση, προσπαθούμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ομάδα. Κάτι κερδίζουμε, κάτι χάνουμε κάθε φορά».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like