Αρχική » Νέος γάμος στο Λιμάνι! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Νέος γάμος στο Λιμάνι! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή του αναμένεται να κάνει ξένος άσος του Ολυμπιακού με την «κουκλάρα» σύντροφό του.

Μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Λούκα Βιλντόζα ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στη σχέση και τη ζωή του αντίστοιχα, καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σύντροφό του και εκείνη του είπε το «ναι».

Ο Βιλντόζα γνωρίστηκε με τη σύντροφό του στο Βελιγράδι κατά τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα και η Μίλιτσα Τάσιτς εκείνη την περίοδο είχε συμβόλαιο με την Ντινάμο Βουκουρεστίου, όμως όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, όλα άλλαξαν.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τις αρχές του 2023 και η σχέση τους δεν επηρεάστηκε πέρσι από τη μεταγραφή του Αργεντίνου στον Παναθηναϊκό και φέτος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, η Σέρβα θα αγωνίζεται επίσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας.

Η συγκατοίκησή τους φέτος όπως φαίνεται, έφερε θετικές εξελίξεις στη ζωή τους, με τον άσο των Πειραιωτών να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με την ίδια να λέει το «ναι» και να ανεβάζει φωτογραφία με το μονόπετρο στο χέρι της στα social media.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like