Αρχική » Λιόν – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λιόν – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Να μπει με το «δεξί» στη league phase του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός, στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Λιόν.

ΛΙΟΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ» (59.186), Λιόν.
  • Διαιτητής: Λόρενς Φίσερ.
  • Τρεις νίκες και μία ήττα μετρά η Λιόν στις τέσσερις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.
  • Η Λιόν έχει απολογισμό 3-1-2 απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα, ενώ ο Ολυμπιακός μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και 17 ήττες κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία.

Ρεπορτάζ Λιόν

Πολύ ζόρικα ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τη Λιόν, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη στη Ligue 1. Ενδεικτικό της προβληματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ. Παρότι από το πέμπτο λεπτό οι «λιονέ» απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, έχοντας χάσει πέναλτι στο 45+7’ και παίρνοντας το προβάδισμα στο 53’, κατάφεραν να χάσουν με 3-2 με γκολ στο 90+5’, κι ενώ είχαν ισοφαρίσει δύο λεπτά νωρίτερα.

Stat attack: Και στα τρία φετινά εντός έδρας ματς της δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ.

Απουσίες: Καμία απουσία για την ομάδα του Σαζ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Περί – Κλίντον Ματά, Τσαλέτα-Τσαρ, Ταλιαφίκο – Μέιτλαντ-Νάιλς, Κακερέ, Μάτιτς, Τολισό, Βινίσιους – Ορμπάν, Λακαζέτ.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός το Σάββατο, χάνοντας από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 χάρη σε γκολ των Μάνου Γκαρθία (3’) και Μορόν (41’). Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, ενώ γλίτωσαν και το τρίτο γκολ μετά από δοκάρι του Μορόν στο 65’. Τελικά, ο Ελ Κααμπί έβαλε το γκολ της τιμής στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα που έριξε τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση, με διαφορά τριών βαθμών από την κορυφή.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ευρωπαϊκά ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Μασούρας και Μάρτινς, ενώ ο Ρέτσος μπήκε στην αποστολή αλλά μάλλον δε θα χρησιμοποιηθεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Ντάνι Γκαρθία – Γουίλιαν, Τσικίνιο, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Λιόν – Ολυμπιακός προγνωστικά

Η Λιόν παρουσιάζει μεγάλα θέματα στην άμυνα και στηρίζεται αποκλειστικά στην επιθετική της γραμμή, η οποία βέβαια δεν μπορεί κάθε φορά να την ξελασπώνει. Έχει την ποιότητα για να χτυπήσει σε αυτά τα κενά ο Ολυμπιακός, ο οποίος βέβαια έδειξε κι αυτός στο «Βικελίδης» ότι δεν είναι αξιόπιστος στα μετόπισθεν. Γκολ εκατέρωθεν περιμένουμε και πάμε με το goal/goal & under 5,5 στο 1.91 της Novibet.

Europa League – 26/09/2024 22:00

Λιόν – Ολυμπιακός

Goal/goal & Under 5,5

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like